Ινστιτούτο Μεσογειακής Κουλτούρας

Ινστιτούτο Μεσογειακής Κουλτούρας

Το Ινστιτούτο μεσογειακής κουλτούρας πρεσβεύει τις διαχρονικές αλλά και σύγχρονες αξίες του μεσογειακού πολιτισμού.

  Το ινστιτούτο καλείται να προβάλλει το προϊόν (υπηρεσία) του οποίου ενδιαφερόμενου (επιχείρηση, οργανισμό, δήμο, περιφέρεια, γεωγραφική περιοχή, επαγγελματική ομάδα, κλαδικές οργανώσεις επιμελητήρια) στις αγορές του εξωτερικού, με τέτοιο τρόπο και με τέτοια εργαλεία που να φέρουν άμεσο αποτέλεσμα με μικρότερο δυνατό κόστος.

Για παράδειγμα μπορεί να οργανώσει και να υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη λύση για μια περιφέρεια (δήμο, γεωγραφικό διαμέρισμα) όσον αφορά την οργάνωση τους και προβολή τους στο εξωτερικό δημιουργώντας:

1. έναν χάρτη περιοχής με καταχώριση όλων των σημείων ενδιαφέροντος αρχαιολογικής, ιστορικής, θρησκευτικής, αθλητικής σημασίας.

2. ένα μεσογειακό καλάθι με τα προϊόντα τις περιοχής με δυνατότητα προβολής αυτών όσο στην εσωτερική αγορά τόσο και έξω.

3. διοργάνωση press tour με ξένους δημοσιογράφους και μπλόγκερς για την περαιτέρω προβολή τις περιοχής στο ξένο τύπο έντυπο & ηλεκτρονικό.

4. σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους υπαλλήλους των εμπλεκομένων φορέων, για τους επιχειρηματίες, και τους πολίτες.

 

  Οι επαγγελματίες που ίδρυσαν το Ινστιτούτο Μεσογειακής Κουλτούρας , όντας  «πρεσβευτές» των βασικών στοιχείων Μεσογειακής Κουλτούρας μέσα από τις διαφορετικές επαγγελματικές τους δραστηριότητες, έχοντας γνωρίσει τις ιδιαίτερες λεπτομέρειές της που δεν είναι διαδεδομένες έξω από την χωρα και που θα είχε πολύ μεγάλη σημασία να αναδειχθούν, έχουν ως σκοπό να προσφέρουν ο καθένας με την πολυετή πείρα του, τις πολύτιμες γνώσεις του, την μεγάλη αγάπη και αστείρευτη όρεξη και μεράκι, με σκοπό την ανάδειξη, την γενική βελτίωση του επιπέδου γνώσης τις Ελλάδας, των παραδόσεων τις, τις γεύσεις και των αρωμάτων τις, των ξεχωριστών συγκριτικά πλεονεκτημάτων του κάθε τι που δημιουργείται και παράγεται στον τόπο που λέγεται Ελλάδα.

Image

Μπορούμε να βοηθήσουμε? Ζητήστε τη συμβουλή μας!

Θέλεις να αναδείξεις μια περιοχή, μια επιχείρηση, ένα σκοπό, μια ιδέα? Θέλεις να αναπτυχθείς σε αγορές του εξωτερικού? Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Image
Απο τη Μεσόγειο σε όλο τον κόσμο! Ανάπτυξη , Πολιτισμός, Εκπαίδευση!

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

  • (801) 101-0247
  • info@mediterraculture.com 
  • www.mediterraculture.com

Εγγραφείτε τώρα